390€ (sis. alv. 24%)

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Kirkasta ja kasvata LinkedInisi | KERTAMAKSU

Lähde matkalle kohti kasvua ja menestystä LinkedInissä - maksa kurssi kerralla 390€ (sis. alv 24%)

Liittymällä mukaan kurssille saat:

  • 8 moduulia
  • Ikuisen pääsyn kurssilaisten omaan Kasvujengi - yhteisöön
  • Yli 30 kurssivideota sekä moduulikohtaisia työkirjoja oman oppimisesi tueksi
  • Parhaat vinkit ja käytännöt LinkedInissä kasvuun

Nähdään pian kurssilla!

(Kurssin materiaalit ovat nähtävissä vuoden ajan ostohetkestä. Pääsyoikeus suljettuun #kasvujengi yhteisöön LinkedInissä on ikuinen kurssin suorittaneille) 


 

Mitä muut ovat sanoneet LinkedIn - valmennuksista:

Halusin tehdä osaamiseni näkyväksi LinkedInissä ja kasvattaa asiantuntijabrändiäni selkokielen asiantuntijana. Sain selkeitä käytännön vinkkejä ja opin rakentamaan LinkedIn profiiliani ja Oonan todella kannustavalla asenteella uskomaan vahvemmin omaan tekemiseeni minulle vielä silloin vieraassa somekanavassa. Viilasimme postauksiani loistamaan ja olen saanut niittää nyt sitä viljaa, jota Oonan kanssa kylvimme. Verkostoni on kasvanut huimasti ja postausten näkyvyys on lisääntynyt sekä olen saanut uusia asiakkaita LinkedInin kautta. Myynti on ollut valmennuksen jälkeen nousujohteista!

Sanna-Leena Knuuttila

Tavoitteenani oli ymmärtää LinkedInin perustoimintalogiikkaa ja oppia kaikki ”do’s and dont’sit". Opin ymmärtämään algoritmia, perus lainalaisuudet ja mikä parasta, voitin LinkedIn- pelkoni! Oona on johdonmukainen, rento ja sopivan napakka sparraaja, jolta saa suoran vastauksen ongelmaan jos toiseen. Oonan LinkedIn valmennuksen avulla nostin postausnäkyvyyteni muutamasta tuhannesta 120 000.

Nina Penttilä

Halusin oppia käyttämään LinkedIniä henkilöbrändin vahvistamiseen ja sitä kautta markkinointiin sekä saada rohkaisua tehdä päivityksiä LinkedIniin. Opin kasvattamaan verkostoani rohkeammin eri alojen ammattilaisilla sekä sain uskallusta tehdä julkaisuja Linkediniin. Tästä on tullut positiivista palautetta asiakkailta ja samalla alalla toimivilta ammattilaisilta. Valmennus eteni sopivaan tahtiin, uuden tiedon ehti sisäistää ja sen sai laitettua käytäntöön heti kotitehtävien muodossa. Valmennuksen jälkeen itselle on muodostunut oma tapa tehdä julkaisuja, ilman valmennusta varmaan vieläkin miettisin Linkedinin aktiivisen käytön aloittamista.

Eero Riikonen

3074425419459592